sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Ducesa a murit!

                                         Cine era Ducesa?O pisicuta pe care am luat-o de pe strada!Batuta  , murdara si foarte speriata...si totusi ne iubea foarte mult!Doua saptamani am avut parte de ea.
                                  Faceam totul impreuna si dormea pe mana mea.A fost omorata de cainele vecinului si nu am putut sa o ajut!Plang de dimineata si ma doare sufletul!Era copilul meu!Fara ea ma simt atat de goala!
 

12 comentarii:

  1. Imi pare rau sa aud asta, Aurelia! Stiu ce simti pentru ca si eu am avut o pisicuta (Mau) care a fost omorata de un caine, sub ochii mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare tare rau,era atat de frumoasa!Stiu ca si daca vei lua alta pisicuta,nu o poate inlocui!Dar asa e viata,cu bune si cu mai multe rele!Tu sa fii sanatoasa si sunt sigura ca vei primi dupa sufletul tau bun!Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare atat de rau! si eu sunt o iubitoare de pisici, avand acasa nu mai putin de 3 si nici nu stiu ce o sa ma fac cand nu vor mai fi deoarece sunt batranele de ja: 14 si 13 ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare atat de rau! Sper sa iti fie umplut repede golul ramas, chiar daca Ducesa nu va fi inlocuita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne! Mi se rupe sufletul cand ma uit la ce ai scris :(. Imi pare extrem de rau, nici nu pot sa-mi imaginez cam ce simti acum.
    Sper sa te refaci cat mai curand si sa-ti aduci aminte doar de momentele placute alaturi de Ducesa.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Ducesa era ca si copilul meu!Ma simt vinovata ca nu am putut sa o ajut!

      Ștergere