vineri, 9 septembrie 2011

Am testat:Masca-tratament Gliss Ultimate Repair

                                    Astazi am ajuns la ultimul produs primit pentru testare in cadrul campaniei trender.ro.Ca o trenderita voioasa ce sunt mi-am facut temele pana la capat si astazi va voi vorbi despre Masca-tratament Gliss Ultimate Repair.
                      In prima saptamana de testare am folosit masca-tratament de 2 ori.Este prima oara cand folosesc o masca pentru par de doua ori pe saptamana iar rezultatul nu s-a lasat mult asteptat.Folosita de 2 ori mi-a facut parul mai gras si firele de par pareau ca o vor lua fiecare in directii diferite.
                    In cea de-a doua saptamana de testare mi-am invatat lectia si ca o eleva silitoare ce sunt am aplicat-o o singura data inainte de samponarea parului.Alt experiment insa de aceasta data rezultatele au fost mai bune.De ce am aplicat-o inainte de samponare?Pentru ca din vasta mea experienta cu mastiile de par am observat ca acestea au o consistenta grasa si parul ramanea dupa clatire "ca o matura".Dupa ce am aplicat masca am prins parul intr-un prosop si am lasat-o sa actioneze.Parul arata mai bine ca in prima saptamana , nu se mai incurca si daca am grija sa-i dau tunsorii mele forma dorita nu mai am probleme cu firele de par care se duc in directii diferite.
                 In cea de a treia saptamana de testare am folosit masca tot inainte de samponare iar parul este mult mai stralucitor si firele din perie s-au redus in mod simtitor.

Ii ofer mastii-tratament o bila alba pentru ca:
-are o cantitate mult mai mare ca a unei masti de par obijnuite (este vorba de 300ml)
-pentru ca aplicata o singura data pe saptamana ajunge pentru cateva luni bune
-miroase placut
-pentru consistenta cremoasa (care arata astfel):

-netezeste parul
-folosita regulat face ca numarul de fire de par pierdute sa se reduca simtitor
-costa destul de putin in raport cu gramajul sau (este vorba de 16-17 lei iar in anumite perioade ale lunii august a fost si la reducere)

O bila neagra pentru ca:
-se indeparteaza greu dupa firele de par
-consistenta sa este mult prea grasa

                                Masca-tratament este singurul produs din cadrul acestei campanii pe care l-am pastrat si pe care o folosesc si astazi.O recomand pentru majoritatea tipurilor de par, insa pentru cel gras, ar fi indicat sa fie aplicata inainte de samponare pentru a evita incidente neplacute precum ingrasarea parului.


Concluzii la terminarea campaniei de testare a produselor Gliss Ultimate Repair:

-produsele chiar sunt adresate persoanelor cu parul degradat
-samponul  nu l-as recomanda persoanelor cu parul gras.Este primul produs la care am renuntat si i l-am oferit mamei(spre bucuria ei).
-balsamul ingrasa si mai mult parul(am renuntat si la el si tot la mama a ajuns)
-masca-tratament este singurul produs pe care l-am pastrat si pot spune ca isi face datoria asa cum promitea.Mi-a rezolvat problema cu incurcarea parului si cea cu firele ramase in perie).

Asa cum am pornit la inceputul campaniei de testare(parul meu arata astfel):
 astazi (la final ) arata asa:






                              Multumesc celor de la trender si schwarzkoft pentru posibilitatea pe care mi-au oferit-o de a testa aceste produse si sper ca vom colabora si in viitor.Aici se incheie prima mea campanie de trenderita (recunosc ca am avut ceva emotii)!O zi buna tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu