marți, 26 iulie 2011

Sa ne iubim asa cum suntem!

                                      Acum ceva timp citeam pe blogul Clarrei urmatoarea postare:
http://clarra.wordpress.com/2011/06/22/si-iarasi-despre-mine/
                                       Initial am ramas surprinsa cum pot exista astfel de oameni care isi permit sa te catalogheze dupa cum vor desi nu te cunosc.Nu te stiu insa imi permit sa te judece!Am ramas trasnita si m-am bucurat ca nu am avut parte de astfel de oameni.Nu am avut parte pana de curand......De ceva timp activez  pe forumul Avantaje.Am cont acolo din anul 2008 insa in aceea perioada nu aveam habar ce inseamna acela un forum.Anul acesta mi-am luat inima in dinti si am inceput sa postez.Initial am fost primita bine si chiar m-am minunat insa de putin timp am avut parte de o mica surpriza.Am anuntat ca am pus bazele propriului blog iar replica pe care am primit-o a fost urmatoarea:
Mi_Cris


MesajTrimis: Vin Iul 22, 2011 5:49 pm    Titlul subiectului: Re: Buna dimineata! Raspunde cu citat (quote)


aureliaeftene a scris:
Nu am pretentia sa fiu perfecta si nici nu pot fi pe placul tuturor.Am ales sa -mi fac acest blog nu pentru a scrie articole interesante ci pentru a reda o parte din viata mea.Este un mini jurnal , o particica din mine si nu am sa scriu dupa standarde generale.Voi scrie exact ce simt si ce traiesc chiar daca aceste lucruri nu vor fi considerate interesante.In primul rand scriu pentru mine iar daca cineva are placerea sa acceseze aceste pagini voi fi foarte bucuroasa.

Buna , doamna sau domnisoara? Aurelia !
Imi cer scuze ca m-am bagat prea mult in seama. Chiar voiam sa dau un impuls in a crea lucruri de valoare, dar , vad ca va jucati cu vorbele. Nu cred ca meritam asa niste vorbe, dar, in fine...nu trebuie sa ma bag in seama cu toata lumea, asta e clar.
Pot parea dura dar nu-s !
Am incercat sa va fac sa intelegeti ca e mai bine sa faceti ceva cu valoare ,asta insemnand acel "interesant " folosit de mine.Eu nu voi intra sa va citesc blogul(daca-l faceti) pentru ca , din start sunteti superficiala .

(imi pare rau ca m-am exprimat ca in piata , sper sa ma fi inselat eu ca am fost infruntata ) La naiba , ce conteaza un mesaj ? Oricum va disparea ...

                                                     Sursa:Site Avantaje
                                               Sa o luam de la inceput!Daca am ales sa-mi fac propriul blog trebuie neaparat sa contina "lucruri de valoare"?Daca nu aleg sa fac lucruri (postari de valoare) "din start sunt superficiala".In ce lume am ajuns oare sa traim?Nu avem dreptul sa facem propriile alegeri?Trebuie sa urmam neaparat spiritul turmei ?Nu putem alege sa fim noi ?Trebuie sa ne prefacem si sa fim ipocriti pentru a nu deveni superficiali?Raspunsurile la aceste intrebari raman la latitudinea fiecaruia .Eu prefer sa fiu catalogata "superficiala" si sa scriu ceea ce vreau si ceea ce simt.Nu vreau sa urmez turma pentru ca acest blog sa fie citit si apreciat!Am ales sa-mi exprim aici o parte din mine cu bune si cu rele.Blogul este o parte din noi , ne reprezinta si nu obligam pe nimeni sa-l citeasca.Este lumea noastra si prefer sa traiesc asa cum sunt:visatoare , copilaroasa , alintata.Nu sunt perfecta si nici nu visez la acest lucru .In fiecare zi aleg sa traiesc clipa , sa profit de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.Nu am asteptari mari de la acest blog si nu ma voi schimba chiar daca voi fi catalogata mereu superficiala.Am invatat ca viata merita traita asa cum este .


                               "Eu cred ca acest blog e copilaresc , si acea persoana care isi posteaza propria persoana e lipsita de importanta , nu stiu . . .asa vad eu lucrul asta ,incetul cu incetul iti pierzi din maturitate si dai intr-o lume falsa in care “ai vrea sa fii ca acea persoana” dar incercand , incercand o sa ajungi sa zici ca nu poti si iti faci singur/singura problema. Si inca ceva , acea persoana care face chestia asta cred ca duce lipsa de ocupatie , nu stiu poate sunteti inca copii dar dupa cum am vazut aveti peste 19-20. TI-ai zis propria persoana , o persoana cu stil dar in acelasi timp visatoare si cei ce sunt visatori iti dai seama ca nu fac nimic decat sa fiseze la o lume imaginata in propria persoana.
                             Sper sa nu se supere Clarra pentru ca am preluat acest citat de pe blogul ei.De ce aceea "aceea persoana care isi posteaza propria persoana e lipsita de importanta"?Oare visatorii nu mai au loc pe acest pamant?


                            Eu prefer sa raman precum Clarra:o visatoare , o persoana "superficiala"  chiar daca pentru unii nu am importanta .Prefer sa traiesc in lumea mea , sa ma trezesc in fiecare zi cu zambetul pe buze , sa admir totul in jurul meu , sa ma bucur ca sunt sanatoasa si sa vad in fiecare gest , clipa , moment doar partea frumoasa.Desi poate suna ca un cliseu:
                                   "Sa alegem sa pretuim viata" !Poate maine nu vom avea aceasta ocazie!

7 comentarii:

  1. Ma bucur draga mea, sa vad ca mai sunt si alti oameni asemeni mie - oameni ce nu-si pierd visele, sperantele, ce se pot bucura de lucruri simple, si pe deasupra, mai au si curajul sa lupte pentru ele!
    Sa ai o zi frumoasa si plina de soare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey,e blogul tau,scrii absolut ce vrea sufletelul tau aici.Poate vrei sa butonezi despre o realizare,despre ceea ce te face fericita,sau pur si simplu esti nervoasa sau trista si iti versi aici supararile.Nu ii baga in seama pe cei care nu te cunosc si te judeca asa aiurea.Mi se par mai lipsiti de ocupatie cei care umplu forumurile cu certuri si carora le place sa porneasca discutii in contradictoriu.
    Take care >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrii ce doresti tu pe blog. Nici un blogger, nici un scriitor nu se poate lauda ca e pe placul tuturor. Daca ar fi sa scriem despre ce le place altora, tot nu i-am putea multumi pe toti. Poti lua criticile drept sugestii, te poti gandi si la alte aspecte, daca nu vrei, e alegerea ta. E normal sa doresti sa scrii exact ce vrei tu, doar nu esti constransa de vreo editura, nu depinzi de aprecierea altora pentru a-ti castiga existenta si nici macar laudele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Clarra pentru incurajari!O zi frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Oana pentru vorbele tale pline de adevar.Cu aceasta ocazie ti-am descoperit si eu blogul si m-am inscris.Mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate Little Mermaid!Orice am face nu-i putem multumi pe toti.O zi buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aurelia, fruntea sus si continua cu blogul.
    Un sut in fund e un pas in fata.
    Este de invatat din astfel de experiente.

    RăspundețiȘtergere