marți, 16 august 2011

Sunt Trenderita!

                         Vineri m-am inscris la noua campanie de pe trender.ro si duminica am avut marea surpriza sa gasesc pe email invitatia de a participa la noua campanie de testare Gliss!Supeeeeeeeeeer!Am fost si sunt super fericita pentru ca imi place sa testez produse cosmetice iar parului meu ii acord o atentie deosebita.Multumesc Trender si Gliss si deabia astept sa incep testarea.Cateva date preluate de pe trender.ro privind aceasta noua campanie de testare:




Campania de Word Of Mouth trender – Gliss Ultimate Repair
În cadrul campaniei dorim să încerci, să ne spui părerea ta şi să faci cunoscute produsele din gama Gliss Ultimate Repair.
Pentru asta vei primi un pachet care va conţine trei produse din noua gamă inovatoare Gliss Ultimate Repair. Feedback-ul tău, în cadrul acestei campanii, este foarte important, rezultatele acesteia fiind făcute publice la nivel naţional.

Pre-Campania (perioada de înscriere a trenderiţelor) se desfăşoară între 12 şi 16 august. Tot în această perioadă, se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie şi se vor trimite invitaţiile către ele. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 16 august. După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie.
Până în data de 31 august, trenderiţele care vor completa rapoarte, vor vorbi/scrie despre campanie, dar mai ales vor completa Chestionarul de Primă Impresie, vor putea câştiga o geantă-cadou, care va conţine produse din gama Gliss Oil Nutritive + o perie. 
Astfel, 15 trenderiţe (alese în funcţie de activitatea lor în cadrul campaniei) vor avea posibilitatea să îşi completeze portofoliul personal de produse dedicate îngrijirii părului cu gama Gliss Oil Nutritive.
trenderiţele invitate în campanie vor folosi produsele timp de 4 săptămâni (18 august – 14 septembrie), ţinând cont de modul de utilizare a acestora şi le vor face cunoscute prin intermediul prietenilor, colegilor, reţelelor sociale Facebook şi Twitter, a blogului personal, a forumurilor şi, bineînţeles, prin intermediul blogului de campanie.
Ce trebuie să faci, între 12 şi 16 august, ca să participi la campanie:
1.     În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2.     Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi  Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3.     Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa gama Gliss Ultimate Repair, trebuie să completezi Chestionarul de Campanie Gliss Ultimate Repair, pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”
4.     Stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia la campanie
!!! Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Gliss Ultimate Repair) sunt obligatorii. Chestionarele se găsesc în contul tău de pe trender.
Să facem cunoştinţă cu produsele din gama de îngrijire a părului deteriorat - Gliss Ultimate Repair, cea mai recentă inovaţie Schwarzkopf!
Trebuie să ştii că Gliss Ultimate Repair este o gamă nouă, care a fost lansată de curând în România. Produsele pe care le vei încerca în cadrul campaniei Word Of Mouth Gliss Ultimate Repair sunt:
1 Şampon Gliss Ultimate Repair (250 ml)
1 Balsam Gliss Ultimate Repair (200 ml)
1 Mască tratament Gliss Ultimate Repair (300 ml)
                                                
                                                     Sursa:trender.ro

As vrea s-o felicit si pe Clarra pentru premiul castigat la ultima campanie de testare de pe trender.ro!Meritai sa castigi !Bravo!Detalii puteti gasi aici:
http://clarra.wordpress.com/2011/08/15/am-reusit-sa-spun-totul-din-priviri/

Un comentariu:

  1. :* multumesc, draga mea!

    Felicitari si tie pentru campania Gliss! Te astept la trenderit :)

    RăspundețiȘtergere