marți, 22 mai 2012

ALOE VEARA &ENZYMES =UN PLUS DE SANATATE

                             Tot din ciclul sanatate la borcan va prezint un alt produs care merita incercat.Este vorba despre:ALOE VERA&ENZYMES  .AVETI probleme cu stomacul?Acest produs ajuta pentru o digestie mai buna  ,iar extractul de gimbir si aloe vera calmeaza mucoasa intestinala.
                          Produsul este recomanat:
                      =celor care traiesc in stres
                     =celor care nu au mese regulate
                    =celor care au probleme digestive

                       Conform producatorului:

            
"Modul de viaţă grăbit, dar şi alegerea hranei greu digerabile, duce la creşterea tulburărilor digestive a populaţiei de azi. Tulburările se manifestă prin problemele digestive, senzaţia de presiune, balonare după masă şi digestia înceată. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES.
Este alcătuit dintr-un complex de enzime care produc unele specii de ciuperci şi care sunt capabile să digere aproape toate substanţele nutritive, inclusiv celuloza. Ele suplimentează activitatea enzimatică a organismului şi protejează pancreasul. Pulberea din Aloe vera barbadensis, care este un component eficient al produsului nu numai că completează enzimele menţionate dar de asemenea oferă corpului saponine, substanţe minerale, antioxidanţi şi 20 de aminoacizi. În plus, conţine acid salicilic la fel ca ghimbirul, (zingiber officinale), care se metabolizează în salicilat care atenuează digestia dureroasă. Ghimbirul de asemenea ameliorează senzaţia de sfârşeală la stomac.
Doza recomandată:1 – 2 comprimate pe zi, comprimatul se mestecă, respectiv se poate înghiţi cu apă, se administrează mai ales după masa principală."

            Va recomand sa-l incercati pentru ca o digestie mai buna ne ajuta sa fim mai linistiti si mai sanatosi.Aloe Vera din compozitia sa este o adevarata sursa de sanatate si de energie  ,iar ghimbirul intareste sistemul imunitar.

Produsul minune este acesta:
 Produsul este gasit pe pagina AVITA PREMIUM  .   
                                                                                             
                                             Eu il incerc?Voi?

Un comentariu: