joi, 22 decembrie 2011

Revista Cool Girl pe ianuarie 2012

                         Acum 2 zile a aparut si revista Cool Girl pe ianuarie 2012.Pe coperta este Lykke Li .Acest numar are 122 de pagini.Revista a fost simpla si fara mostre.Urmatorul numar este programat sa apara pe 26 ianuarie.
                          

4 comentarii:

  1. buna.vreau sa te intreb ceva in legatura cu revista cool girl:participi la concursul de pe blogul cool girl?ai observat ca astazi daca incerci sa intri acolo zice ceva de genul"Account Suspended" si "This Account Has Been Suspended"??nu inteleg ce s-a intamplat,acum nu ne mai putem inscrie la concurs:(tie ti s-a intamplat tot asa?sau doar la mine,oare nu ma mai lasa pe mine sa intru acolo sa ma inscriu?e ciudat...daca ai putea sa-mi raspunzi ar fi ok.ms anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!Eu am intrat acum 10 secunde pe pagina de inscriere direct de pe blogul meu si a mers.Mi-au acceptat inscrierea si la urma au afisat ca m-am inscris cu succes.Cauta in lista mea de bloguri Cool Girl Blog si da un click .O sa-ti apara sus premiul de astazi si da click pe el.Incearca sa te inscrii astfel.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. aha.multumesc pt raspuns.eu intram pe www.coolgirl.ro zilnic,si apoi pe blog,acum am intrat direct pe blog.coolgirl.ro si a mers, ma bucur.ms mult:-*

    RăspundețiȘtergere